BRUT

Na het succes van de Wine Bar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. In 2015 opende de Burger Bar haar deuren. De Burger Bar bevindt zich exact naast de Wine Bar. Inmiddels is de Burger Bar omgedoopt tot Burgers & Steaks. Hier kun je genieten van de meest uiteenlopende gastronomische burgers en steaks, in combinatie met een goed glas wijn of een verrassende Gin Tonic.

Reserveren

Burgers & Steaks

Door de openslaande deuren aan de voorkant van het pand, kun je genieten van je burgers en steaks aan de levendige Groenmarkt. Ook als je geen vleesliefhebber bent, ben je bij ons aan het juiste adres. We serveren verschillende vissteaks of vegetarische burgers. Je kunt tot 18.00 uur reserveren daarna is het vrije inloop. Is er geen tafeltje vrij? Geen paniek! Je wacht comfortabel op een tafeltje met een wijntje en een klein hapje bij de Wine Bar.

Gin Tonic

Ben jij een echte GT-lover? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze menukaart en kom snel genieten. Weet je niet waar je trek in hebt? Vraag het aan onze crew. Zij combineren de perfecter Gin Tonic bij jouw burger of steak.

BRUT Crew

Heb jij onze crew al ontmoet? Wij hebben namelijk stuk voor stuk allemaal toppers in dienst met zo hun eigen kwaliteiten. We stellen de gezichten van Brut Food & Wine Bar graag aan je voor:

Diede

Diede

Vera

Vera

Colin

Colin

Nicky

Nicky

Tessel

Tessel

Sami

Sami

Rosa

Rosa

Robin

Robin

Rick

Rick

Ricardo

Ricardo

Niels

Niels

Mike

Mike

Luka

Luka

Lars

Lars

Joris

Joris

Jeroen

Jeroen

Floris

Floris

Evelyne

Evelyne

Berend

Berend

Anja

Anja

Wil jij onderdeel zijn van onze crew, neem dan telefonisch contact op met Colin of Vera.

BRUT
Burgers
& Steaks

Groenmarkt 113, 3311 BD Dordrecht
Reserveren: 078 647 24 50

Maandag & Dinsdag: Gesloten*
Woensdag: 16.00 – 22.00 uur
Donderdag: 16:00 – 00:00 uur
Vrijdag – Zaterdag: 16.00 – 01.00 uur
Zondag: 16.00 – 22.00 uur

* Behalve op feestdagen en voor grote gezelschappen