BRUT
Burgers & Steaks

Zin in een brute burger of goede steak? Zet je tanden dan eens in een BRUT burger of probeer een van onze steaks. Je vindt BRUT Burgers & Steaks naast de BRUT wijnbar. Hier kun je genieten van de meest uiteenlopende gastronomische burgers en steaks, in combinatie met een goed glas wijn of een verrassende Gin Tonic. Daarnaast serveren we ook diverse speciaalbieren die perfect passen bij een burger of steak.

Burgers & Steaks

Door de openslaande deuren aan de voorkant van het pand, kun je genieten van je burgers en steaks aan de levendige Groenmarkt. Ook als je geen vleesliefhebber bent, ben je bij ons aan het juiste adres. We serveren verschillende vissteaks of vegetarische burgers. Je kunt tot 18.00 uur reserveren daarna is het vrije inloop. Is er geen tafeltje vrij? Geen paniek! Je wacht comfortabel op een tafeltje met een wijntje en een klein hapje bij de Wine Bar.

Gin Tonic

Ben jij een echte GT-lover? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze menukaart en kom snel genieten. Weet je niet waar je trek in hebt? Vraag het aan onze crew. Zij combineren de perfecte Gin Tonic bij jouw burger of steak.

BRUT - Burger Bar Dordrecht

Burgers & Steaks

Groenmarkt 113
3311 BD Dordrecht

Reserveren: 078 647 24 50

Het is mogelijk om tot 18:00 uur te reserveren

Maandag & Dinsdag: Gesloten*
Woensdag: 16.00 – 22.00 uur
Donderdag: 16:00 – 00:00 uur
Vrijdag – Zaterdag: 16.00 – 01.00 uur
Zondag: 16.00 – 22.00 uur

* Behalve op feestdagen en voor grote gezelschappen