BRUT

Brut Food & Wine Bar is jouw brute bestemming voor wine & food. Je vindt ons in het centrum van de oudste stad van Holland, Dordrecht. Brut is ontstaan uit een grote passie voor wijn. We nemen je graag mee op reis over de hele wereld. Zo nemen we je zowel mee naar de klassieke oude wereld als de verrassende nieuwe wereld. Een bezoek aan onze Wine Bar is een beleving waarbij we je kennis laten maken met de ‘’Brut feeling’’. Geniet van onze huiselijke sfeer, gastvrijheid en mooie stadstuin.

Contact

Food & Wine

Naast dat we je kennis laten maken met een unieke selectie aan wijnen, heeft Brut ook een eigentijdse en eigenwijze foodkaart. Wijn, lunch en petit diner, bij de Wine Bar is er voor ieder wat wils. Van 12.00 uur tot 16.00 uur ben je van harte welkom om te genieten van onze lunch. Vanaf 14.00 kan er ook gekozen worden voor Petit Diner. Dit zijn kleine gerechten, zowel warm als koud.

High Wine

Zin in een proeverij? Probeer dan eens een High Wine. We laten je op deze manier kennis maken met onze producten. Voor €26,50 p.p. geniet je van een proeverij van 4-gangen met daarbij 4 bijpassende wijnen. Voor een High Wine dien je minstens één dag van tevoren te reserveren.

Op zoek naar een leuke wijn & spijs combinatie? Vraag het onze crew! Onze crew bestaat uit jonge, passievolle wijnliefhebbers, die je graag meer vertellen over hun favoriete wijnen en food.

Feesten en partijen

Natuurlijk kun je voor alle feesten en partijen terecht bij Brut. Wist je dat Brut in de zomer vaak in het teken van de liefde staat? De Wine Bar kan worden omgetoverd tot een romantische trouwlocatie of spetterende feestlocatie voor jouw bruiloft. Ook voor een bedrijfsborrel of -diner is Brut de perfecte locatie.

Op zoek naar het perfecte cadeau? Brut heeft cadeaubonnen die zowel in de Wine Bar als Burger Bar te besteden zijn. Je kunt zelf bepalen ter waarde van welk bedrag je de cadeaubon wilt geven. De cadeaubonnen zijn in de Wine Bar te verkrijgen. Happy giving!

BRUT Crew

Heb jij onze crew al ontmoet? Wij hebben namelijk stuk voor stuk allemaal toppers in dienst met zo hun eigen kwaliteiten. We stellen de gezichten van Brut Food & Wine Bar graag aan je voor:

Colin

Colin

Diede

Diede

Evelyne

Evelyne

Luka

Luka

Mike

Mike

Nicky

Nicky

Ricardo

Ricardo

Rick

Rick

Rosa

Rosa

Tessel

Tessel

Vera

Vera

Wil jij onderdeel zijn van onze crew, neem dan telefonisch contact op met Colin of Vera.

BRUT - Wijnbar Dordrecht

Food & Wine Bar

Groenmarkt 121, 3311 BD Dordrecht

Reserveren: 078 613 16 48

Maandag & Dinsdag: Gesloten*
Woensdag: 12.00 – 22.00 uur
Donderdag t/m Zaterdag: 12.00 – 01.00 uur (tuin: tot 23.30 uur)
Zondag: 12.00 – 22.00 uur

* Behalve op feestdagen en voor grote gezelschappen